Over Ons

Het ontstaan van The Shisha Company

The Shisha Company is een bedrijf dat sinds 2018 actief is in de verkoop van verschillende waterpijpen. De standplaats van The Shisha Company is in hartje ’s-Hertogenbosch en makkelijk bereikbaar. Naast dat The Shisha Company gevestigd is in hartje Den Bosch, is het ook makkelijk bereikbaar vanaf het centraal station. Lopend, per fiets of auto is het mogelijk om de shisha speciaalzaak te bereiken in Den Bosch.

Er zijn meer dan 120 soorten shisha’s verkrijgbaar

The Shisha Company is begonnen met de verkoop van waterpijpen, maar in loop van de tijd heeft het bedrijf zich verder ontwikkeld. Er zijn meer dan 120 soorten shisha’s verkrijgbaar bij The Shisha Company. Door continu de nieuwste trends te volgen en de ontwikkelingen met betrekking tot kopjes en waterpijpen goed in de gaten te houden, biedt The Shisha Company voor elk budget een waterpijp. Niet alleen waterpijpen zijn af te nemen binnen dit bedrijf, maar ook meer dan 40 soorten kopjes, tientallen slangen en allerlei accessoires om jouw waterpijp compleet en naar wens te maken.

Exclusieve waterpijp merken

The Shisha Company heeft contracten met leveranciers van exclusieve waterpijp merken. De shisha speciaalzaak is ook druk bezig met export en import van waterpijpen, kopjes, slangen en alle accessoires die horen bij shisha’s. Van budget shisha’s tot de meest exclusieve shisha’s, The Shisha Company heeft het allemaal in huis. Wanneer jij je waterpijp koopt bij The Shisha Company, is deze speciaalzaak ook het eerste aanspreekpunt. Doordat The Shisha Company goede connecties heeft met haar leveranciers, wordt er per direct een oplossing gezocht om te klant te ontzorgen.