Shisha pen

Een shisha pen is een andere variant voor de shisha, je kunt het zien als een shisha die je altijd op zak hebt. Je kunt hiermee dampen in plaats van roken. Er zijn verschillende smaken verkrijgbaar en je kunt kiezen uit verschillende nicotinegehaltes. Bij The Shisha Company kan jij terecht voor alle benodigdheden rondom shisha’s.

Shisha pen steeds populairder

Steeds meer mensen maken de overstap van de gewone sigaret naar de shisha pen. Dit is te danken aan het feit dat het geen rook uitstoot. Het helpt ook de hoeveelheid nicotine die gebruikers consumeren te verminderen, zodat ze hun inname na verloop van tijd geleidelijk kunnen afbouwen. Verkrijgbaar in verschillende soorten en smaken, en bieden gebruikers een verscheidenheid aan opties wanneer ze op zoek zijn naar iets nieuws, om te minderen of om uiteindelijk te stoppen met roken. Shisha pen

Shisha pen kopen

Wil jij een shisha pen kopen? Kijk bij The Shisha Company voor een brede selectie. Of je nu wilt stoppen met roken of gewoon iets nieuws wilt proberen, onze deskundige medewerkers helpen jou graag bij het vinden van de juiste smaakpen voor jouw behoeften. Met geweldige prijzen, gemakkelijke betalingsopties en snelle verzending, is onze webshop de perfecte plek om jouw volgende shisha benodigdheden te vinden. Bestel vandaag nog!

Shisha pen of vape kopen?

De term “vape pen” wordt vaak gebruikt. Een vape ook wel bekend als de e-sigaret, werkt op batterijen en verdampt verschillende vloeistoffen, zoals nicotine, propyleenglycol en smaakstoffen. Een shisha pen lijkt op een vape, maar is meestal kleiner van formaat met een compacter ontwerp. Een e-sigaret is hervulbaar, en het apparaat kan worden hergebruikt. Wanneer de pen op is, kan deze niet meer worden hervuld.

Contact

Heb jij vragen over een van onze producten, of heb jij andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dagelijks kan je ons telefonisch bereiken op 06-12347070 of mail je naar info@theshishacompany.nl. Natuurlijk ben ook altijd van harte welkom bij ons in de winkel. Adres: Boschmeersingel 125, 5223 HH ‘s-Hertogenbosch. Wil je niks missen van The Shisha Company? Volg ons dan op Instagram!