Shisha

Een shisha wordt ook wel een waterpijp, hookah of nargile genoemd. Bij The Shisha Company hebben wij alles onder een dak wat betreft shisha’s en smaken. Of je nu een traditionele waterpijp wilt of iets moderners en unieks, wij hebben het allemaal.

Van klassieke favoriete smaken als appel en druif tot speciale smaken als kauwgom, The Shisha Company heeft de perfecte smaak voor iedereen. We hebben ook alle benodigdheden die je nodig hebt voor jouw hookah, zoals kolen en hookah slangen.
Waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw waterpijp!

Shisha roken doe je onder het genot van gezelschap

Wanneer je denkt aan waterpijp roken, dan denk je aan gezelschap. Het is ook een geweldige manier om te ontspannen en tot rust te komen na een lange dag of week. Met onze selectie aan smaken kun je creatief aan de slag en je eigen unieke mix samenstellen die zeker indruk zal maken op iedereen aan tafel.

Shisha

Keuze uit verschillende shisha’s

Bij The Shisha Company heb jij keuze uit verschillende shisha’s. Denk bijvoorbeeld aan het welbekende shisha merk Amy Deluxe. Onze Amy Deluxe shisha’s zijn verkrijgbaar in verschillende modellen en formaten.


Bekijk hier ons assortiment!

Shisha smaken

Om te kunnen genieten van jouw waterpijp, heb je smaak nodig? Bij The Shisha Company verkopen wij verschillende smaken, denk aan bekende smaken, zoals blue ice en love 66.

Natuurlijk kan je terecht voor veel meer soorten smaakcombinaties. Wij verkopen geen tabak, maar shisha-stenen. Deze steentjes zijn namelijk vrij van nicotine, teer en andere stoffen die normaal gesproken wel in tabak verwerkt zijn.

Wat is een hookah?

Een hookah is eigenlijk een ander woord voor shisha of waterpijp. Niks meer en niks minder. Het woord hookah wordt vooral gebruikt in de VS en UK. Er is dus geen enkel verschil tussen een shisha, waterpijp of hookah!

Verschil tussen een sigaret en een hookah?

Het belangrijkste verschil tussen sigaretten en hookahs is dat hookah rook niet hetzelfde aantal giftige chemicaliën bevat als sigarettenrook. Ook duren hookah rook sessies doorgaans langer dan een sigaret.

Alle benodigdheden voor jouw shisha

Niet alleen de waterpijp zelf en smaken, vind je bij ons, maar ook alle benodigdheden. Denk aan accessoires, zoals zoals kolen, tangen, slangen, mondstukken. Alles wat je nodig hebt voor jouw waterpijp vind je hier, en niet te vergeten schoonmaakartikelen om jouw waterpijp na gebruik schoon te maken.

Shisha tip!

Wanneer je verschillende smaken rookt, zal na verloop van tijd de hookah anders smaken dan voorheen. Dit komt omdat de smaak blijft hangen in een waterpijp. Het is daarom aangeraden om na gebruik direct de waterpijp schoon te maken. In onze webshop vind je alle schoonmaakartikelen om jouw waterpijp 100% schoon te houden. Pas deze tip dus toe om altijd volop te genieten van jouw waterpijp!

Contact

Heb jij vragen over een van onze producten, of heb jij andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dagelijks kan je ons telefonisch bereiken op 06-12347070 of mail je naar info@theshishacompany.nl. Natuurlijk ben ook altijd van harte welkom bij ons in de winkel. Adres: Boschmeersingel 125, 5223 HH ‘s-Hertogenbosch. Wil je niks missen van The Shisha Company? Volg ons dan op Instagram!